Välkommen till vårt hästsportsvaruhus i Bro NV om Stockholm

Öppetider

Vardagar: 10.00 - 19.00

Lördagar: 10.00 - 17.00

Söndagar: 11.00 - 17.00

Teloefon
08-582 40 200
E-post
Adress

Klövtorpsvägen 1, 197 40 Bro


Hästsportsvaruhuset är beläget i Fliesbergshuset i Bro med direkt avfart från E18 och är på 1500 kvm. Här finns det mesta för häst, ryttare, hund och katt.

Till Din häst har vi utöver hela vårt katalogsortiment även många kända märken så som Kingsland, Eskadron, Bucas, Pessoa, Lippo, Stübben, Tattersal mfl. Nytt för denna butik är även ett galoppsortiment från Zilco.    

På sko- och klädesavdelningen hittar Du förutom våra egna märken som Kingston, Domino och Derby även produkter från Kingsland, Pikeur, Cavallo, North 66, Ariat, Eurostar och Leon mfl.

Till Din hund och katt finner Du en stor avdelning med allt från koppel, pälsvård, täcken och leksaker till matskålar, hundtugg, burar och bäddar!

På vår foderavdelning finner Du ett sortiment till de flesta husdjur. Brett utbud av från Krafft, Hippo, Kvarnbyfoder, Biofarmab och Emin. Till hund och katt finns foder från Doggy, Pedigree Pal, Carrier, Royal Canin mfl. Utöver dessa även foder till kanin, höns och får. Till stallet finner Du tillbehör såsom krubbor, vattenkoppar, redskap och skottkärror samt även spån, torv, halmpellets och spånpellets.

Här finns allt för hovslageri; Cemte

Till Dina staket finner Du elaggregat, stolpar, band och rep samt isolatorer och andra tillbehör.
 

Hästaffären på internet