Arbeta på Börjes - Börjes Tingryd

Att arbeta på Börjes Tingsryd

Vi som jobbar på Börjes har en gemensam vision - att skapa en personlig upplevelse. Med ett brett sortiment av shopping och livs, god mat och fika och många evenemang gör vi bygden levande. Välkommen till att bli en del av oss.
Just nu söker vi:
Frysansvarig livs

Är butiksvärlden rätt arbetsplats för dig? Växer du i takt med att du ges uttalat ansvar? Har du god talang för service och samtidigt ordning och reda? Ja, då kan det här jobbet vara rätt för dig.

Arbetsuppgifter:

I Tingsryd erbjuds våra besökare ett välfyllt varuhus med hela 5000 kvadratmeters butiksyta. Vid besöket är vår livsmedelsbutik förstås omöjlig att missa. Vad gäller utbudet, servicen och kundbemötandet är vi ett helt lag som gör vårt allra bästa varje dag. Teamet behöver nu stärkas upp med en frysansvarig, en ansvarsfull och varierande roll mitt i den dagliga driften. Arbetsuppgifter som ingår är beställningar, varuplock, kundservice och även kassa. Du jobbar förstås i stort för att avdelningen ser fin och fräsch ut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: 
- Har dokumenterad yrkeserfarenhet från butiksarbete, och allra helst gällande livs.
- Haft uttalat beställningsansvar tidigare.
- Är van att jobba i högt tempo med varierande arbetsuppgifter.
- Är en bra lagspelare.
- Talar svenska och helst även engelska obehindrat.

Som person är du serviceminded och trevlig gentemot såväl kunder som kollegor. Du är driven och villig att lära dig nya uppgifter och att ta dig an utmaningar. Vidare trivs du i butiksmiljön och är duktig på att hantera stressiga situationer.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning. Arbetstider enligt schema, heltid, där helg- och kvällspass förekommer. Lönesättning enligt kollektivavtal Handels. Placeringsort Tingsryd.

Möjlighet finns att tillträda tjänsten snarast, dock senast 1 september. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna en ansökan till jobb@borjes.se redan idag. Vid frågor så sök gärna kontakt via samma mailadress.

Sista dag för ansökan, 23 juni 2022.

Cafeteriamedarbetare

Lockas du av att jobba i kundmötet och dessutom i en miljö med personlighet och unik atmosfär. Låter det dessutom spännande att få jobba i en caféverksamhet där det hela tiden rör på sig? Ja, då kan det här jobbet vara rätt för dig.

Arbetsuppgifter:

Ett besök på Börjes cafeteria är alltid uppskattat av våra kunder. Ofta får vi frågan om vi slagit in fel i kassan pga det låga priset. Men vi har inte slagit in fel – det är helt enkelt så billigt. Hit, till den omtalade ”hyllan” söker vi nu förstärkning.

Tillsammans med övriga kollegor har du fokus på att kundens upplevelse av besöket hos oss. Utöver kundbemötande och service ser du till att hålla rent och snyggt samt fyller på med produkter. Kassahantering ingår också. Att jobba på Börjes är ett lagarbete och på caféverksamheten samarbetar tätt med andra avdelningar i varuhuset. Samtidigt är det en förutsättning att du trivs med att ta stort självständigt ansvar, då och då är du ensamt ansvarig för driften.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: 
• Har tidigare erfarenhet serviceyrke, gärna inom café och/eller restaurang.
• Är van att jobba i högt tempo med varierande arbetsuppgifter.
• Har kassavana (meriterande).
• Är en bra lagspelare.
• Talar svenska och helst även engelska obehindrat.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning. Arbetstider enligt schema, deltid, där helg- och kvällspass förekommer. Lönesättning enligt kollektivavtal Handels. Placeringsort Tingsryd.

Du behöver kunna tillträda tjänsten snarast, men senast i juli månad. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna en ansökan till jobb@borjes.se redan idag. Vid frågor så sök gärna kontakt via samma mailadress.

Sista dag för ansökan, 3 juni 2022.
Charkbiträde

Lockas du av möjligheten att arbeta med mat och då med kvalitetsprodukter? Trivs du dessutom i kundmötet? Och önskar du få jobba i en personlig miljö, i ett väl etablerat varuhuset? Då kan detta jobbet vara rätt för dig!

Arbetsuppgifter:

De flesta känner till Börjes tänk kring kött- och charkvaror, helt med svenskt ursprung. Ofta handlar det om närproducerat kött från våra egna lantbruk Fogdagården, Trehörna, Bramstorp, Stefanstorp, Ebbalycke och på flera arrenderade betesmarker i omnejd. Vi söker nu rätt person att arbeta med dessa produkter och mycket annat som erbjuds i vår deli och chark! Tjänsten är ett vikariat, med möjligheter på förlängning.

Huvudfokus ligger i att du tillsammans erfarna kollegor jobbar för att erbjuda kunderna en fräsch och inbjudande kött- och charkavdelning. Du arbetar med paketering, varupåfyllnad och uppföljning. Rätt person utvecklas även inom butiksstyckning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant erfarenhet och framförallt intresse. Du bör ha viss förkunskap inom kött & chark. Rätt person kommer dock snabbt kunna bygga på sitt kunnande med hjälp av oss. Vi förväntar oss att du har en positiv inställning, god serviceanda och är en bra lagspelare. Språkkrav: svenska och gärna även lite engelska.

Vi erbjuder

Vikariatsanställning, med tillträde under juni månad, eller enligt ök. Arbetstider enligt schema, deltid, där helg- och kvällspass förekommer. Lönesättning enligt kollektivavtal Handels. Placeringsort Tingsryd

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna en ansökan till jobb@borjes.se redan idag. Märk ansökan med ”Chark”. Vid frågor så sök gärna kontakt via samma mailadress.

Sista dag för ansökan, 10 juni 2022.
Sommarjobb på Börjes Tingsryd - välkommen med din ansökan!

Som du säkert redan känner till: Börjes är ett familjeägt varuhus där vi arbetar för att göra bygden levande. Vi har ett brett sortiment av shopping och livs, god mat och fika och många evenemang. Här kan vi erbjuda en händelserik och lärorik sommar för dig som söker ett riktigt roligt sommarjobb.

Vi söker dig som:

- Är glad, positiv och serviceinriktad.
- Helst har någon tidigare yrkeserfarenhet och gärna då från annan verksamhet där kunden har stått i fokus.
- Bidrar till lagets bästa men också gärna tar personligt ansvar.
- Utan problem kan göra dig förstådd gentemot kunden. Dels på Svenska men gärna även på Engelska och/eller Tyska.

Vi söker personal till de flesta av våra avdelningar: butiksarbete, cafeterian, Korvbod, Hästsport, delikatess och chark. Vi har även lager och E-handelsverksamhet. Åldersgräns 18 år, detta med hänsyn tagen till gällande arbetsmiljöregler.

Arbete sker på deltid och enligt schema, rullar över veckans alla dagar. Anställning sker under juni-aug. Ange i din ansökan vilken period som du kan jobba. Ju fler veckor som du är tillgänglig för arbete, desto större möjligheter för oss att erbjuda dig anställning.

Skicka din ansökan till jobb@borjes.se. Lämna gärna förslag på vilken avdelning du önskar att jobba på. Sök snarast, vi tillsätter tjänster löpande. Senaste ansökningsdatum är 31 mars 2022.

Angående anställningsvillkor så tillämpas Handels kollektivavtal. Och dessutom utlovas roliga och intensiva sommarjobbs-veckor!
Spontanansökan

Vi söker ofta vikarier. Är du glad, positiv, serviceinriktad och har fyllt 18 år så är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Hoppas vi syns!

Lämna förslag på vilken avdelning du önskar att jobba på.